top of page
cees de baat.jpg

Cees de Baat

Rene van Eijmeren.jpg

René van Eijmeren

jan leentjes.jpg

Jan Leentjes

rob haazer.jpg
petergoedkoop.jpg

Peter Goedkoop

Rob Haazer

cees melisse.jpg

Cees Melisse

Frits.jpg

Frits Garritsen

plugge.jpg

Peter Plugge

peter van rijn.jpg

Peter van Rijn

Aad.jpg
lucas huisman.jpg

Aad Hofman

John van de Braak

Lucas Huisman

Jan.jpg

Jan Korteweg

kees frederiks.jpg

Kees Frederiks

Fred van Stralen

hans van dorp.jpg

Hans van Dorp

kees berkhof.jpg

Kees Berkhof

hans van zijp.jpg

Hans van Zijp

hans zohlandt.jpg

Hans Zohlandt

corrie.jpg
niek.jpg

Niek Prins

Trainer

Corrie Goedkoop

cees de baat
cees de baat.jpg

Cees de Baat

In 1948 heb ik het levenslicht aanschouwd en op dat moment hebben mijn vader en moeder mij de naam Cornelis de Baat, roepnaam Cees, meegegeven. Voetbal is mijn lust en mijn leven, al vanaf mijn vroegste jeugd. Pas tijdens mijn 17e levensjaar, toen ik langzamerhand mijn eigen beslissingen begon te nemen, ben ik lid geworden van een voetbalvereniging. Tot mijn 45-ste levensjaar heb ik de sport actief beoefend, aanvankelijk op hoog amateurniveau en van lieverlee op een steeds lager niveau. De passie voor de voetbalsport heb ik deels bewust en deels onbewust overgedragen op de 2 zoons die mijn vrouw en ik hebben gekregen. Vervolgens hebben zij die passie voor voetbal en sport in het algemeen weer overgebracht op hun kinderen en daardoor zijn mijn vrouw en ik nu enthousiaste supporters van onze voetballende kleinzoons en hockeyende kleindochter. Na mijn actieve voetbalperiode ben ik bij lagere en jeugdteams scheidsrechter geweest tot ik ongeveer 60 jaar was en heb ik veel alleen gesport door middel van hardlopen en fietsen. Toen opeens, uit het niets, walking football tot ontplooiing kwam, heb ik niet lang nagedacht. Die sportbeoefening wilde ik graag gaan doen en het liefst tot op hoge leeftijd. Het is nauwelijks onder woorden te brengen hoe intens ik als 72-jarige geniet van deze sport en van het contact met medespelers, zowel bij Feyenoord als bij Rijsoord, een voetbalvereniging in mijn woonplaats Ridderkerk.

jan leentjes
jan leentjes.jpg

Jan Leentjes

hans zohlandt
hans zohlandt.jpg

Hans Zohlandt

Mijn naam is Hans Zohlandt - 69 jaar.

Nadat ik een promotie spotje over Walking Football had gezien dacht ik direct dat is iets voor mij. Via de site kwam ik erachter dat Feyenoord het Walking Football ging opstarten. Het primaire doel van Walking Football is om senioren bij elkaar te brengen en ze samen aan het sporten en bewegen te krijgen. Op 26 April 2016 heb ik mij direct aangemeld en op 6 Juli 2016 was de eerste bijeenkomst. Eindelijk, we gaan van start.

Voor mij heeft het Walking Football een positieve invloed op mijn gezondheid.

cees melisse
cees melisse.jpg

Cees Melisse

Heb tot mijn 38ste gevoetbald. Ben gestopt omdat je het niet meer bij kan houden op niveau te spelen. Ben gaan hard lopen en fietsen maar mijn passie ligt bij voetballen. Hoe blij was ik wel niet om bij sportclub Feijenoord Walking Footbal te spelen. Wist echt niet of het voor mij wat was, maar wat is dit heerlijk, weer een balletje trappen 2x in de week. Ik voelde mijn bloed weer door mijn aderen stromen, conditie ging weer omhoog en voelde mij weer heerlijk  zowel geestelijk als lichamelijk. Je wordt er weer blij van.Als jij ook nog eens lekker wilt ballen raad ik je het echt aan om het eens te proberen.

frits garritsen
Frits.jpg

Frits Garritsen

Ik ben Frits Garritsen, 61 jaar jong en sinds 1 jaar actief bij de Feijenoord Oldstars. Al geruime tijd hoorde ik via Aad Hofman de verhalen over de Feijenoord Oldstars en het Walking Football en dacht toen altijd wat kan dat nou zijn, Walking Football. Toen ik uiteindelijk een keer mee gegaan was, was ik in één keer verkocht. Met name de sociale aspecten van het sporten in een team met een bal en het feit dat het lekker buiten is spraken mij erg aan, zelfs zodanig dat ik recentelijk mijn deelname aan de fitnessgroep in mijn woonplaats Ouderkerk aan den IJssel (waar ik al 9 jaar bij zat) heb opgezegd. Met de Walking Football trainingen (en hopelijk snel weer de toernooien) blijf ik toch wel fit genoeg.

peter goedkoop
petergoedkoop.jpg

Peter Gpedkoop

aad hofman
Aad.jpg

Aad Hofman

lucas huisman
lucas huisman.jpg

Lucas Huisman

Ik ben Lucas Huisman, 63 jaar en sinds seizoen ‘16/’17 actief als Walking Footballer. De motivatie voor mij om te gaan sporten in teamverband was het in contact komen met leeftijdgenoten en het besef dat de vijf uur sporten in de sportschool toch niet die bevrediging gaven die het “buitenspelen” wel doen. In eerste instantie waren het slechts 1 ½ uur in de week, die nu zijn uitgebreid tot 4 uur WF in de week. Voor mij als diabetespatiënt heeft al dit sporten nog een bijkomend voordeel opgeleverd, was ik een jaar geleden kort op insuline spuiten toe, kan ik nu door gewichtsverlies en een koolhydraatarm dieet volstaan met een zeer lichte dosis medicatie om mijn bloedsuiker op het gewenste niveau te houden. Wat ik wel ervaren heb is dat door de meer vraag aan beweging ik veel actiever ben.

jan korteweg
Jan.jpg

Jan Korteweg

rene van eijmeren
rob haazer
Rene van Eijmeren.jpg

René van Eijmeren

Mijn naam is René van Eijmeren ,ik ben 62 jaar, ik ben lid van het Feyenoord old stars walking football team sinds seizoen 2016/2017.

Ik heb tot mijn dertigste altijd met plezier gevoetbald , helaas maakte een zware knieblessure hier een voortijdig einde aan . Ik heb daarna nog wel gevoetbald maar was behoorlijk beperkt door de zwakke knie. Uiteindelijk gestopt met voetballen en bewegen was hierna hoofdzakelijk dmv fietsen en wandelen. In 2016 kwam de mogelijkheid zich aan te melden bij Feyenoord waar men begon met het opstarten van een walking football team voor 55 plus. Ik heb dit gedaan en ik moet zeggen dit was een goede keus. Ik ga met plezier naar de trainingen , er is veel lol onderling .en verder zijn er mogelijkheden  om aan toernooien mee te doen waar wordt gespeeld tegen andere betaald voetbal clubs. Zo hebben we zelfs gespeeld tegen de oud internationals ,o.a. tegen Sjaak Swart , Simon Tahamata , Kees Kist en anderen.

Ook internationaal zijn wij aan de bak geweest bij een toernooi in Bremen , georganiseerd door Werder Bremen met vele buitenlandse teams, dit had ik van tevoren niet kunnen bedenken toen ik mij bij Feyenoord aanmeldde.

Al met al heb ik geen spijt van de beslissing om weer de voetbalschoenen aan te trekken en ik hoop dit nog jaren te kunnen doen.

rob haazer.jpg

Rob Haazer

Ik ben Rob en ben 69 jaar jong. Voordat we de uitnodiging ontvingen om deel te nemen aan het Walking Football bij Feyenoord hield mijn ervaring op in 1971 waar ik met het militair voetbalteam gespeeld heb. De eerste kennismaking met Walking Football vond plaats bij DRL, waar we met trainers van Feyenoord aan onze voetbalskills konden gaan werken. Mijn conditie was wel okay, omdat ik 3X per week een rondje Zuiderpark hardliep. Ik mis  het voetballen van voor de Corona crises zoals: de contacten met de medespelers tijdens het trainen en de derde helft en de toernooien. Het pleintjesvoetbal mis ik ook, dit deden we, 2 maal per week, om de mensen uit de wijk kennis te laten maken met Walking Football.

peter plugge
peter van rijn
plugge.jpg

Peter Plugge

Ik ben Peter Plugge 66 jaar en Feijenoord Oldsstar sinds het begin, dacht sinds 2016 aangemeld in het Maasgebouw.

Zijn begonnen op het terrein van DRL met Lyanca en Niek die mij toch een betere voetballer gemaakt hebben.

Na een aantal leuke toernooien zoals bij PSV , ADO, Werder Bremen en vooral Mallorca zijn we terecht gekomen op het Olympia Sportpark waar we ons niet echt welkom voelden.

Gelukkig zijn we nu welkom op Varkenoord  waar we een jaar nu bezig zijn en hoop dat we nog leuke toernooien gaan voetballen hopend op snelle beëindiging van dit virus

peter van rijn.jpg

Peter van Rijn

kees frederiks
kees frederiks.jpg

Kees Frederiks

Ik wil mij graag even voorstellen. Mijn naam is Kees Frederiks, ben 70 jaar, woon al jaren in Capelle aan den IJssel, ben ruim 55 jaar supporter van Feyenoord  en ben nu 2 1/2 jaar old star. Ik ben bij de Feijenoord old stars gekomen omdat ik, na een hartoperatie en revalidatie, graag in beweging wilde blijven en het voeltbalspelletje zo leuk vind.

Via het pleintjesvoetbal op Katendrecht met de club in aanraking gekomen en lid geworden. Door het voetbal op maandag en woensdag voel ik me fitter en gezonder dan in de periode daarvoor. Daarnaast staat gezelligheid en vriendschap voorop bij deze groep. 

Met veel plezier ga ik daarom elke keer naar Varkenoord om te trainen. Wat is er uiteindelijk mooier dan op je eigen niveau een balletje te trappen, plezier te hebben en lid van Feyenoord te zijn.

hans van zijp
hans van zijp.jpg

Hans van Zijp

corrie goedkoop
niek prins
corrie.jpg

Corrie Goedkoop

Ik ben Corrie Goedkoop

Toen wij benaderd werden voor Walking Football wist ik niet van het bestaan opgezocht op internet en het bleek in Engeland al erg populair.

Inmiddels ben ik een grote fan iedereen die gevoetbald heeft en later misschien doorgegaan tot de veteranen maar nu het veld te groot vind maar nog wel lekker wil sporten moet Walking Football gaan doen.

Wie droomde er niet van om te spelen tegen Arsenal , Werder Bremen , PSV , ADO ,Vitesse en Benfica.

Bij Walking Football is dat allemaal mogelijk na de Corona meld je aan kom eens trainen.

niek.jpg

Niek Prins

hans van dorp
hans van dorp.jpg

Hans van Dorp

Anker 23
kees berkhof.jpg

Kees Berkhof

Anker 24
Anker 25
Anker 26
Anker 27
bottom of page